Contact


Postadres

Meerweg 50
2121 VC Bennebroek


Kantoor- en bezoekadres (route)

Satellietbaan 4m

2181 MH Hillegom


Telefoon

+31(0)6-48415972


E-mail

Info@ferocius-events.nl

Sitemap


Licht en geluid verhuur

Licht en geluid

Verhuur geluid en audio

Podium verhuur

Evenementen verhuur

Geluid verhuur


Complete shows

DJ Bruiloft

Muziek bruiloft

Drive in show

Bruiloftsfeest

Drive in disco

Mail: info@ferocius-events.nl?subject=Bericht via website Ferocius Events

+31(0)6-48415972

info@ferocius-events.nl

Telefoon

E-mail

Verhuur licht en geluid

Verhuur Geluid Verhuur Geluidsets Verhuur Licht Verhuur Lichtsets Verhuur Rigging Verhuur Truss en riggingsets Verhuur Beeld & AV Verhuur Beeld en AV-sets Verhuur Podium Verhuur Beurs- en promotiestands Verhuur Decor Verhuur Effecten Verhuur Bekabeling Verhuur DJ-Gear

Complete shows

Wat zeggen opdrachtgevers over ons?

Referenties

Complete shows zijn drive in shows to the next level.


Een complete show is écht compleet en is inclusief:

Professioneel licht en geluid

Op- en afbouw

Optreden van een ervaren DJ

Bezorgdienst

Bekijk het aanbod

Nieuws  |  Referenties  |  Agenda  |  Over  |  MVO  |  Galerij  |  Partners  |  Contact

Algemene Voorwaarden   ll   © Copyright 2010

Zakelijke evenementen

Bedrijfsfeest   

Jubileum bedrijf

Zakelijk evenement

Event organisatie

Evenementenbureau


Boeken DJ, saxofonist, percussionist

DJ drums

DJ met saxofonist

DJ en saxofonist

Saxofonist

Djembé workshop

DJ inhuren  

DJ boeken   DJ gezocht

Allround DJ

Share via e-mail
DANZ! DANZ!

DANZ! Ft. Bakermat @ Bennebroek was een groot succes!!

Wat een feest! Onvergetelijk! Bakermat in Bennebroek, wie had dat gedacht?! Toen we hem boekte in januari was hij nog onbekend, en nu een werkelijke hit! Ook de andere DJ’s, saxofonist en de MC niet te vergeten! Stuk voor stuk rasmuzikanten! Ons ‘tentje’ stond lekker vol met blije mensen. De panfluitjes van Bakermat deden het goed!

Iedereen bedankt voor de support! Niet te vergeten het bouw- en breekteam van de techniek! Zij werkten van ‘s ochtends vroeg tot ver in de nacht om een vette productie neer te zetten! De foto’s staan online, klik op de link hieronder.


Bekijk hier de foto’s van DANZ! Ft. Bakermat


Tot volgend jaar! Team Ferocius Events


Ferocius Events & Stichting Bennebroekse Feestweek presenteren:

DANZ! ft. BAKERMAT op zaterdag  8 juni

Tent 2 op het festivalterrein van de Bennebroekse Feestweek


Een goeie clubavond in hartje Bennebroek, DANZ! Zoals je gewend bent gaan we de tent weer flink onder handen nemen. Een dik geluidssysteem, mooi decor en een line-up die menig house-liefhebber doet verbazen.


Een zeer snel groeiende DJ, zowel nationaal als internationaal. Zijn pakkende panfluiten en saxofoondeuntjes vergeet je nooit meer. Over wie hebben we het dan?? BAKERMAT natuurlijk! Het heeft wat pijn en moeite gekost, but we got him!! Zijn tracks zijn aanstekelijk en vrolijk. Hij maakte remixen van Queen en The Box Tops, en zijn eigen producties zoals Vandaag, Zomer, Uitzicht, Strandfeest... lees meer


Nieuwe media

De promotiefilm voor DJ & SAX is een feit!

bekijk hem hier!


DO. 16 aug. - Haarlem Jazz @ De Grote Markt

Met Roy Dee, Ferocius & Sax by TijsS

Haarlem Jazz is al weer binnenkort! Als organisatoren van de afterparty van Haarlem Jazz in Club Stalker is het nu tijd voor het grotere werk. Dit trio speelt primetime

(22.00 - 23.00) op de mainstage op de Grote Markt!


VR. 17 aug. - FUNK! After Haarlem Jazz @ Stalker

Haarlem Jazz is Haarlem Jazz niet zonder een goede after in Club Stalker. Vanaf 23:00 uur staan de deuren van FUNK! Geopend voor een portie wonderschone beats. Lees meer!


ZA. 18 aug - Horesca @ Strandthuys Buitengewoon

De feesten op de nieuwe strandlocatie Strand(t)huys Buitengewoon zijn nu al erg populair. Deze avond is het podium gevuld met Dewi Pechler (Idols), DJ Kes, en Ferocius & Sax by TijsS. Gezelligheid, zon en muziek!


ZA.11 aug. - DuneTunes @ Strandtplaats Nederzandt

‘Classics mixed with now’

Een gezellig feest aan het strand en tussen de duinen. Dat is in het kort waar DuneTunes voor staat. DJ’s, live-artiesten, special acts, een uniek decor en natuurlijk veel zon! Tijden 20:00 - 02:00 uur. Lees meer!

DANZ! Met Erick E op het Festivalterrein van Bennebroek

Op zaterdagavond 9 juni vanaf 21:00 uur wordt tent 2 op de Bennebroekse Feestweek omgebouwd tot een club met een vette stage en een zeer sterke line-up onder de naam DANZ! De avond wordt gehost door Ferocius Events en is bekend van de clubavonden FUNK!, Nachtwacht, I Love Dondernacht, Het Vieze Feest en Enorm Verwend. Lees meer!

Nieuwe folders Ferocius Weddings & Ferocius Light & Sound

Voor onze labels Ferocius Weddings & Ferocius Light & Sound zijn nieuwe folders ontworpen. Bekijk de digitale versie hier. Klikklikklik


Website van ons nieuwe label Ferocius Weddings is een feit!

Vandaag is de website van ons label Ferocius Weddings gelanceerd. Deze is speciaal ingericht voor aanstaande bruidsparen of wanneer je een jubileumfeest wilt geven. Alle informatie over de complete shows, foto’s en prijzen staan erop vermeldt. Neem eens een kijkje. Kliklikklik Voor vragen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.


Verhuurassortiment uitgebreid

Door de hoeveelheid opdrachten is het verhuurassortiment weer uitgebreid met profielspots, fresnels, handtakels tot 1000kg, nieuwste LED movingheads, colorballs, 32 ampére stroomverdeling, halve 40cm spiegelbollen, rookmachines met draadloze en DMX bediening, statiefadapters voor twee speakers, tape-actrack met EQ, feedbackdestroyer, soundcraft mengtafel met effecten (galm, echo ed.), verlichting en stroomverdeling.


9 April 2011 - FUNK! @ Club Stalker ft. Luciën Foort

We are back! Het is gelukt! Zaterdag 9 april 2011 hebben LUCIËN FOORT wederom als headliner! Deze vaste-FUNK!-dj weet wel hoe hij het Haerlemsche publiek gek moet maken! De ondersteuning komt van niemand minder Soundbalance, en residents en organisators ROY DEE & FEROCIUS.


5 Feb. 2011 - FUNK! @ Club Stalker ft. MASON

Het is zover, 6 edities, een jaar voorbij en nu is FUNK! Jarig!!! Zaterdag 5 februari is de 1 year anniversary met niemand minder dan MASON! Deze dj heeft nummer-1-hits gehad met Perfect Exeeder en Princess Superstar. Bereid je voor op de leukste verjaardag van 2011! Lees meer!


NYE 2010 - Ferocius & Willy Funka a.k.a.  Het Vieze Feest DJ Team

Er is alweer bijna een jaar voorbij en dus is het alweer bijna tijd voor het leukste feest van het jaar. Deze New Years Eve wordt wel heel bijzonder, want in dit jaar kun je genieten van twee feestjes tegelijkertijd! Oud en nieuw staat in het teken van een samensmelting van de drie meest indruk-wekkende Stalker-avonden van 2010: Anti Kinky vs Het Vieze Feest. Dat kan dus niet misgaan! Lees meer!


18 Dec. 2010 - 6e Editie FUNK! Ft. BINGO PLAYERS

Zaterdag 18 december is het zover; de ‘FUNK!-kerstvakantie-editie’ van 2010 in Club Stalker! Dit is de dag om je vakantie keihard te beginnen en los te gaan op deze heerlijke avond! Lees meer


3 Dec. 2010 - Het Vieze Feest is terug! @ Club Stalker

Vieze vriendjes en vieze vriendinnetjes… Jullie hebben er 2 maanden op moeten wachten maar dan is het gelukkig weer zo ver! Na het knallende, knetterende succes van de eerste editie, kon de 2e natuurlijk niet uitblijven! Lees meer


Het Vieze Feest was dubbel D... DIK & DRUK!

Afgelopen vrijdagnacht, 8 oktober 2010, stond Haarlem op z’n kop! Allemaal verklede mensen trokken naar Club Stalker, om daar het Vieze Feest mee te maken! Het decor, muziek en de sfeer vielen goed in de smaak bij het publiek. Reden genoeg voor een volgende editie. De datum wordt binnenkort bekend gemaakt!


Oneil Surfcamp groot succes

The Strand heeft afgelopen zaterdag, 2 oktober 2010, een surfparty georganiseerd op St(r)andplaats Nederzandt. Met dj’s Ferro, Ferocius en andere locale helden was deze avond een groot succes!


HET VIEZE FEEST vrijdag 9 oktober @ Club Stalker

Eindelijk is het zover... Het gekste, meest maffe feest van Nederland is in Haarlem! Alles kan, alles mag, één groot gekkenhuis. Kom als sexy dancer, branweerman, barbie, als het maar RAAR en SEXY is! HET VIEZE FEEST onderscheidt zich op een ongewone manier van anderen. Glij op de beats in onze Natte Glijdisco, ga gezellig discoplassen of doe aan Poloroid Dating!


FUNK! After Haarlem Jazz

Op zaterdag 21 augustus wordt de 4e editie van FUNK! Georganiseerd met als headliner Franky Rizardo! En om aan te sluiten bij Haarlem Jazz, wat die avond tot 1 uur is, hebben we wederom gezorgd dat saxofonist TijsS zijn zwoele zomerse geluid met ons komt delen! Lees meer!


De foto’s van FUNK! 3e editie staan online

De foto’s van de 3e editie van FUNK! op 26 juni bekijk je hier.


26 juni 2010 - FUNK! @ Club Stalker ft. Luciën Foort

Na al die drukke maanden is het is tijd om jouw zomervakantie in te gaan met FUNK! Deze keer pakken we de koffer uit met een hele vette line-up en een zwoele zomerse sfeer! Voor deze editie hebben we LUCIËN FOORT om de zaal te rocken! Lees meer!


Website Bennebroekse Feestweek gesponsord door Ferocius Events

Ferocius Events is verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van de website van de Bennebroekse Feestweek. Bekijk hem hier www.bennebroeksefeestweek.nl


Het nieuwste feest in Club Stalker: DONDERNACHT !!!

Iedere donderdag de vetste muziek in Nederlands oudste club! Met dj’s Hardwell, Terry Toner, Gulliano S, Ferocius, Mike Harris, Willy Funka, en Roy Dee! Lees hier meer!


De foto’s van FUNK! 2e editie staan online

De foto’s van de 2e editie van FUNK! op 3 april bekijk je hier.
Nieuwsarchief

Volg ons op Twitter!

GROOT Nieuws

Nieuw in de verhuur

1x Prolyte X30V truss circel 4m

4x Prolyte stagedex podiumdeel 2x1m

2x4x Prolyte stagedex podiumdeel 2x0,5m

1x Prolyte stagedex podiumdeel 1x1m

2x Podiumkar voor 6 delen

4x Plasmakruis

4x Baseplate aluminium 1x1m ca. 40 kg

1x Podiumtrap 20 cm, 1x 40cm en 1x 60cm

40x Twentyclamp

1x Aluminium ramp 200x80cm

1x Skyrose

1x Low fog machine

4x Showtec Expression 5000 LED movinghead

TROTS op onze nieuwe bedrijfsfilm

4x Shure SM87A microfoon (professionele zangmicrofoon)

16x Showtec Tri Par 7 (zeer felle, platte LED-spot)

4x Showtec Expression 5000 LED movinghead

2x Halve spiegelbol 40cm met motor

2x Pioneer CDJ-2000 Nexus

1x Pioneer DJM-900 Nexus

16x Showtec Tri Par 7 (zeer felle, platte LED-spot)


Nieuwe projecten

Agenda 2014 is bijgewerkt met nieuwe projecten!

Promotiefilm voor nieuwe opleiding Business Studies Ondernemen

Vorig jaar zijn we door INHolland gevraagd om mee te werken aan een promotiefilm voor de nieuwe opleiding Business Studies met de specialisatie ondernemen. Zo gezegd, zo gedaan. Afgelopen maand is er een vier-man-sterke  filmploeg bij ons op kantoor en die heeft de film geschoten. Zie hierboven het resultaat en krijg gelijk een indruk van

Ferocius-Events-Backstage.

'IIA Congres Buiten!' Winnaar, Eventex Congress of the year!


Surpise! Ineens werden wij van de week blij verrast met een mailtje dat 'IIA Congres Buiten!' op Strandplaats Nederzandt, is verkozen tot Congress of the year 2013! Daarnaast heeft het ook de People's choice award gewonnen en zijn wij als toeleverancier van het voltallige licht en geluid op deze 2 dagen, natuurlijk ook super trots op deze internationale overwinning. Wij feliciteren Strandplaats Nederzandt en IIA (Institute of International Auditors) met het behalen van deze prijs.  


Tijdens het IIA Congres Buiten!, werden de auditors geïnspireerd en uitgedaagd de beroepsgroepen meer naar buiten te laten treden. Met een vernieuwend en verfrissend programma op een inspirerende locatie, waarin onder andere Annemarie van Gaal de aanwezigen toesprak, was het ook een programma waarop de deelnemers zelf invloed hadden.


Ferocius Events heeft in opdracht van Strandplaats Nederzandt alle licht en geluid mogen verzorgen op de locatie, waaronder in de speciaal voor het event geplaatste aluhal midden in de duinen wat plenair werd ingezet als tijdelijke conferentie ruimte. Een mooie congres uitdaging voor Ferocius, wat nagenoeg vlekkeloos is verlopen en heeft geresulteerd in deze fantastische erkenning.